Известие

Collapse
No announcement yet.

Гърне

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

как така колата няма резонатор? Ламбдата ти не се ли е побъркала?
    + голяма генерация задължително иска и промяна на количеството въздух влизащо в мотора
    Т.Е. някакъв интейк

Comment

след ламбдата има заварена тръба вместо резонатор след това си има 2 гърнета и накрая е крайното така я купих
      -------------------------------
      ALFA ROMEO 146 1.8 Twin Spark with head from QV - EX
      ALFA ROMEO 159 1.9 JTDm 16V , 150+++

Comment

Първоначално публикувано от bobi_kz Покажи съобщение
        след ламбдата има заварена тръба вместо резонатор след това си има 2 гърнета и накрая е крайното така я купих
        Колега сложи си резонатор! Чудя се тая ламбда дали изобщо бачка или колата е в някакъв сервизен режим

Comment

ама би трябвало да бачка нищо не ми свети по таблото нямам проблеми пък и доколкото знам има и други с тръба вместо резонатор но да ще сложа задължително ако може да ми препоръчате нещо Поздрави
          -------------------------------
          ALFA ROMEO 146 1.8 Twin Spark with head from QV - EX
          ALFA ROMEO 159 1.9 JTDm 16V , 150+++

Comment

Първоначално публикувано от _power_ Покажи съобщение
            Колега сложи си резонатор! Чудя се тая ламбда дали изобщо бачка или колата е в някакъв сервизен режим
            Що да не бачка с тръба? Бачка си та пушек се дига
            Вече доколко вярно отчита е съвсем друга бира.
            166 2,4JTD 20V Sportronic Edizione collezionisti
            ex 156 2,4JTD; ex 146ti; ex 145 1,6 boxer

Comment

Първоначално публикувано от tonov Покажи съобщение
              Що да не бачка с тръба? Бачка си та пушек се дига
              Вече доколко вярно отчита е съвсем друга бира.
              Именно! смея да твърдя че алфа без катализатор или резонатор на негово място е спъната кранта

Comment

Именно! смея да твърдя че алфа без катализатор или резонатор на негово място е спъната кранта
                Това не е вярно. Първо има някои мотроници от по старите които работят по карти на фул тротъл. И били обяснил кух резонатор какво променя от права тръба да кажем?
                Last edited by thecleaner; d.m.y г., 00:15.
                Fiat Punto 1.4GT 1996
                Hyundai Tucson 2.0 2007
                Renault Clio 1.5 2019

Comment

Е как какво бе - ти сам си го казал в една друга тема - действа като искроуловител
                  @_power_: остави хората да си карат колите бе...

Comment

Първоначално публикувано от badmadafaka Покажи съобщение
                    Е как какво бе - ти сам си го казал в една друга тема - действа като искроуловител
                    @_power_: остави хората да си карат колите бе...
                    Да бе прав си

Comment

Да бе прав си
                      От теб искам отговор на въпроса, как ламбда сондата която е преди катализатора ще разбере след като е махнат, дали е сложен китайски резонатор, искроуловител които е абсолютно кух с едни пъпки само, или права тръба. Пишем си май каквото сме чули от кварталния тарамбука ауспухджия с цел да си пробута проходното гърне. Друг въпрос на колко е сместа на стокова кола която и без това е бедна на копеле, с сток генерацията и как работи точно сондата на фул тротъл на 2.10.3 да кажем, и на 1.7 и къде са разликите. Ти имаш такава кола и ще ни обясниш най-подробно за да приключи спама.
                      Fiat Punto 1.4GT 1996
                      Hyundai Tucson 2.0 2007
                      Renault Clio 1.5 2019

Comment

мерил ли си. щото и да има разлика, няма да я хванеш. а и другото е че твърде широка генерация може да има точно обратния ефект.
                        точка

Comment

Първоначално публикувано от kolev Покажи съобщение
                          мерил ли си. щото и да има разлика, няма да я хванеш. а и другото е че твърде широка генерация може да има точно обратния ефект.
                          За прекален размер на генерацията съм съгласен напълно.
                          На другия ти въпрос няма да отговоря...има знаещ колега, който чете темата, учил е в заводите на алфа и не само....дипломиран инжинер. Аз само в квартала квото съм чул споделих

Comment

За прекален размер на генерацията съм съгласен напълно.
                            На другия ти въпрос няма да отговоря...има знаещ колега, който чете темата, учил е в заводите на алфа и не само....дипломиран инжинер. Аз само в квартала квото съм чул споделих
                            Аз Алфа от близо не съм виждал не разбирам, гледам ти си ги наредил в подписа бая и различни машини, предоставям ти на теб възможността да си спамиш на воля по темата, каквото имах да кажа го казах още в началото на темата. Молбата ми е да не се пишат очевадни глупости дезинформиращи другите колеги.
                            Fiat Punto 1.4GT 1996
                            Hyundai Tucson 2.0 2007
                            Renault Clio 1.5 2019

Comment

Първоначално публикувано от thecleaner Покажи съобщение
                              гледам ти си ги наредил в подписа бая и различни машини, предоставям ти на теб възможността да си спамиш на воля по темата, каквото имах да кажа го казах още в началото на темата. Молбата ми е да не се пишат очевадни глупости дезинформиращи другите колеги.
                              Много точно казано.

Дори и само с тръба да си на мястото на катализатора за сондата няма проблем!
                              Alfa Romeo 147 05" 1,9 JTDm Distinctive
                              ех.. Малкото КуВе
                              sigpic

Comment

Да не би колегата да се е объркал и да мисли за тия туйнспаркове дето имат сонди и след катализатора..?

Comment

Working...
                                X